PROJECTEN

Gecombíneerd hekwerk metaal en hout

Het combineren van metaal en hout in een hekwerk is trendy en geeft een heel aparte industrieel/landelijk uitstraling. Duurzaamheid voor wat betreft gecoat metaal en de beste houtsoorten maken dit een investering voor de toekomst.

Project in Hillgeom
Project in Koudekerk ad Rijn
Project Alphen ad Rijn
Project Duiven

Hekwerk beveiliging

Er zijn meerdere manieren om uw terrein te beveiligen. Een paar voorbeelden ziet u op de foto’s. Beveiligen is niet alleen zorgen dat indringers lastig binnenkomen, het is ook zorgen dat uw kostbare zaken aan het oog onttrokken worden.

Project DE KIM HEKWERK, afschermen buitenterrein
Project Zoeterwoude
Project Amsterdam

Plug & Play Toegangspoort

Bij DE KIM HEKWERK zijn we een nieuwe fase ingedoken, waar wij ook nieuwe technieken willen gaan toepassen in ons werk. Hierbij bieden we Plug & Play toegangspoorten. Dit zorgt ervoor dat wij het hekwerk binnen enkele uren kunnen plaatsen. Dus minimale overlast voor de klant. Wie wil dat niet? 

Kant en Klaar toegangspoort
Bouw toegangspoort
Plug & Play toegangspoort
Aflevering toegangspoort
Plug & Play Toegangspoort
installatie poort
afwerking en afleveren

Sporthekwerk

Het is een goede zaak dat er veel gesport wordt. Maar dan ook veilig natuurlijk; op en naast de baan! Op sportvelden is er meestal een combinatie van hekwerken die de juiste bescherming biedt. DE KIM HEKWERK levert en installeert ze allemaal en ook al vele jaren!

Project tennispark in Reeuwijk
Project tennispark in Reeuwijk
Tennishekwerk
Project tennispark in Reeuwijk

Schuifpoorten

Vooral bij bedrijfsterreinen en bedrijfspanden, worden schuifpoorten in een breed scala aan soorten en maten door De KIM verkocht, geïnstalleerd en jarenlang onderhouden. Handbediend en elektrisch, beide is mogelijk en bij voorkeur werkt de KIM met de beste materialen en elektrische componenten voor jarenlange probleemloos werking.

Project Zoeterwoude
Project Zoeterwoude
Project Roelofarendsveen

Staafmat hekwerken

Back tot the basics……en hoe het allemaal begon. Kim Bouckaert die zijn eerste hekken installeerde (en nog wel eens..). Deze klanten hebben kunnen zien dat we dat allemaal niet verleerd zijn en nog steeds gaan voor een superstrak resultaat, wat voor een hek het dan ook is!! Enkelstaafs, dubbelstaafs en een diverse aantrekkelijke RAL kleuren geven de kans het hekwerk precies uit te voeren zoals u dat graag wil. 

Project Haarlem
Beveiliging hekwerk
Project Zoetermeer
Project Amstelveen