OVER DE KIM

Over Ons

DE KIM HEKWERK is een dynamisch bedrijf, dat zich onderscheid door een persoonlijke benadering, korte communicatielijnen en service gerichtheid. Samen met onze ervaren medewerkers, gezamenlijk goed voor bijna 100 jaar ervaring, kunnen wij u op elk hekwerk vraagstuk een oplossing op maat bieden.

Kwaliteit

DE KIM HEKWERK werkt zeer nauw samen met zijn leveranciers, hierdoor zijn we in staat om snel te leveren, kwaliteit te waarborgen, snel te kunnen schakelen en bovenal een product af te leveren welke exact aan u wensen en eisen voldoet.

Ervaring

DE KIM HEKWERK heeft ervaren, gemotiveerde, nette monteurs, die er uiteindelijk voor zullen zorgen dat het geleverde product, vakkundig geplaatst zal worden.

Producten

DE KIM HEKWERK kan u alles bieden op het gebied van hekwerken, van een sierlijke omheining rondom uw villa tot industriële omheining compleet met toegangscontrole en camera bewaking. Ook op het gebied van sport en recreatie zijn de mogelijkheden te veel om op te noemen.

Wij hopen dan ook dat deze website een goede indruk bij u achterlaat, over wie wij zijn en wat wij doen en kunnen. Tevens hopen wij dat het u helpt bij het bepalen van uw keuze.

Met vriendelijke groeten,

Kim Bouckaert
Eigenaar DE KIM HEKWERK