HEKWERK

DE KIM HEKWERK heeft een breed scala aan verschillende hekwerken. Voor iedere (maatwerk) wens en iedere portemonnee. Veel hekwerken zijn van metaal voor een lange levensduur, maar ook hekwerken met staal en hout gecombineerd zijn zeer gevraagd en steeds vaker toegepast. Ze geven een mooie en duurzame uitstraling rondom uw huis of bezitting. Meestal plaatsen onze professionals de hekwerken voor u. Maar zelf monteren kan natuurlijk ook, voorzien van instructies voor een goed resultaat. Op deze website vind u diverse voorbeelden van wat er mogelijk is, maar dat is zeker niet alles. Neem u aub contact op voor een vrijblijvend gesprek.

BEDRIJVEN

Lichte staafmat

Het dubbelstaafmat hekwerk van De Kim Hekwerk is een sterk en transparant hekwerk. Een type hekwerk, waarin de voordelen van gaas- en spijlenhekwerk op een doordachte wijze samengebracht zijn. Met twee horizontale draden Ø6mm en een verticale draad Ø5mm, maaswijdte 50×200 mm, is dit de basis versie van de dubbelstaafmat.

Ondanks het gebruik van dunnere gelaste draadstaven maakt het nog steeds een stabiele, voordelige en veilige oplossing mogelijk.

 

Zware staafmat

Het dubbelstaafmat hekwerk van De Kim Hekwerk is een ijzersterk en transparant hekwerk.
Een type hekwerk, waarin de voordelen van gaas- en spijlenhekwerk op een doordachte wijze samengebracht zijn.

Met twee horizontale draden Ø8mm en een verticale draad Ø6mm, maaswijdte 50×200 mm, is dit type hekwerk extreem vandalismebestendig.
Het voldoet aan hoge veiligheidseisen en kan dan ook op verschillende plaatsen toegepast kan worden.

– Erfgrond beveiliging
– Bedrijfsterreinen
– Dierweiden
– Plantsoenen
– Overlast Plekken
– Sportaccommodaties 

Standaard spijlenhekwerk

Het standaard spijlenhekwerk is een representatief stevig hekwerk. Bij het spijlenhekwerk zitten degelijke stalen spijlen opgesloten in een kokervormig profiel. Door de representatieve uitstraling en de stevigheid die onze spijlenhekwerken bieden, is het hekwerk zeer geschikt voor de beveiliging van bedrijfsterreinen, schoolpleinen, kinderdagverblijven, speelplaatsen, erfgronden etc. Voor dat extra beetje veiligheid kan De Kim Hekwerk vanaf de hoogte van 1,50 meter hoogte een opgelaste puntenkam worden toegepast aan de bovenzijde.

Luxe spijlenhekwerk

Een strak en degelijk hekwerk, met een sierlijke tint is het luxe spijlenhekwerk. Bij dit type hekwerk steken de stalen spijlen door onderligger en bovenligger heen.

Vanaf 1,50 meter hoogte worden de spijlen aan de bovenzijde 45 graden afgeschuind. Dit geheel zorgt voor een moeilijk te nemen obstakel. Het luxe spijlenhekwerk is door zijn afgeschuinde spijlen uitermate geschikt voor beveiliging van erfgronden, bedrijfsterreinen etc.

Zware spijlenhekwerk

Robuust en oersolide is het zware spijlenhekwerk van De Kim Hekwerk. Het hekwerk wordt uit zwaardere materialen opgebouwd, wat er voor zorgt dat elk terrein een moeilijk inneembare vesting wordt.

De vierkante spijl, welke overhoeks in het kader geplaatst word, zorgt er voor dat de spijlen zeer moeilijk uit elkaar te trekken zijn.

Dit type hekwerk is daarmee uitermate geschikt voor bedrijven of instellingen die hoge eisen stellen aan beveiliging.

Leverbaar in alle gewenste hoogtes. 

Lichte uitvoering gaashekwerk

Dit is het soort gaashekwerk dat nauwelijks opvalt. Deze hekwerken zijn erg handig als het hekwerk in een groene omgeving staat. Het is natuurlijk erg zonde om de mooie omgeving te verpesten met het uitzicht op een groot hek. Daar heeft De Kim Hekwerk een oplossing voor. Met een degelijk, onopvallend gaashekwerk met een subtiele vormgeving springt het hekwerk nauwelijks in het oog en valt de mooie natuur ook niet weg. Dit hekwerk heeft een groen gecoate uitvoering.   

Zware uitvoering

Gaasafrastering is ideaal voor grote en kleine oppervlakten, zoals bedrijfsterreinen en particuliere terreinen. Een sterk hekwerk met een vriendelijk prijskaartje! Gaashekwerk is een duurzaam en veel toegepast hekwerk. Met gaashekwerk kunt u op een relatief goedkope manier verschillende type terreinen omheinen. Dit hekwerk is uitermate geschikt voor bedrijventerreinen en plaatsen waar veel kinderen spelen. Maar ook voor een tuin, dierenweide of langs openbare wegen is dit de goede hekwerk oplossing.

Gaashekwerk bestaat uit gaas met verschillende maaswijdtes, bevestigd aan betonnen staanders of verticale metalen. Het is een simpele manier om uw terrein te beveiligen en af te schermen. Kiest u ervoor om het gaashekwerk groot en robuust uit te laten springen of wilt u het juist onzichtbaar laten integreren in een natuurlijke achtergrond? Met het gaaswerk van De Kim Hekwerk is er een passende oplossing voor elke situatie.   

Enkele draaipoort

De enkele draaipoort wordt standaard geleverd vanaf 1 meter doorgang en kunnen in bijna elke gewenste maatvoering worden geleverd. Ook is het bij ons mogelijk om afwijkende breedtes en hoogtes te bestellen. Onze draaipoorten sluiten naadloos aan bij de rest van ons hekwerk assortiment.

Dubbele draaipoort

De dubbele draaipoorten worden standaard geleverd vanaf 2 meter doorgang en hebben een maximale standaard vrije overspanning van 10 meter. Ook is het bij ons mogelijk om afwijkende breedtes en hoogtes te bestellen. Onze draaipoorten sluiten naadloos aan bij de rest van ons hekwerk assortiment.

Er zijn op het gebied van toegangspartijen veel mogelijkheden, zeker omdat elke terreinsituatie om een andere oplossing vraagt. Laat u hierbij geheel vrijblijvend informeren door ons.

Voor een optimale toegangscontrole, kan de dubbele draaipoort worden uitgevoerd met een elektrische aandrijving. 

Schuifpoort Aluette

Eenvoudig, elegant en met oog voor detail, zo kunt u de schuifpoort Aluette van De Kim Hekwerk omschrijven.
De motor van de poort ingewerkt in de onderbalk en u heeft de mogelijheid om de vulling aan te passen aan uw wensen.
Bekijk hier het productblad met meer foto’s. 

 

Schuifpoort Plug & Play

Leveren, plaatsen en draaien, dat zijn de Plug & Play schuifpoorten van De Kim Hekwerk. Niet alleen is uw terrein met een paar uur weer goed toegankelijk, de fraaie zuilen zorgen voor een aangenaam geheel. Uw entree is ten slotte uw visitekaartje. De Plug & Play poorten zijn verder uit te breiden met een stukje toegangscontrole. 

 

Rail schuifpoorten

Handbediening

Als het gaat om extreem grote overspanningen bent u met een railpoort verzekerd van een onderhoudsarme toegangspartij. De railpoort is uiterst stabiel en glijdt perfect over een betonnen funderingsbalk met rail.

Elektrische bediening

Door de railpoort elektrisch bedienbaar maken, creëert u vrij eenvoudig een stukje toegangscontrole. Wij leveren en plaatsen zowel ondergrondse als bovengrondse motoren. De Kim Hekwerk levert en sluit de elektrische bediening aan volgens de daarvoor geldende veiligheidsnormen.

Aanrijdbeveiliging

De aanrijdbeveiliging van De Kim Hekwerk is de ideale combinatie van beveiliging en uitstraling. Dit type hekwerk is een geschikte beveiliging tegen ramkraken en zorgt tevens voor een fraaie uitstraling van uw bedrijfspand of omgeving.

Aanrijdbeveiliging, ook wel rambeveiliging genoemd, wordt veel toegepast bij automobielbedrijven. Bij de openingen kan een schuifbuis constructie worden toegepast of schuifbalk.

Elektrisch hekwerk

Een elektrisch hekwerk is praktischer en veiliger dan een handmatig hekwerk. De elektrische hekwerken worden bediend door middel van een motor. De motor kan zowel ondergronds als bovengronds worden geïnstalleerd. De motor is voor zowel de draai- als schuifpoorten realiseerbaar.

Bij het installeren van het elektrisch hekwerk worden alle veiligheidsnormen nageleefd en toegepast. Zo weet u zeker dat uw elektrisch hekwerk lang mee gaat en ook nog eens veilig in gebruik is. Het elektrische hekwerk heeft niet veel onderhoud nodig door de hoge kwaliteit. Over het energieverbruik van de poort hoeft u zich ook geen zorgen te maken, het elektrische hekwerk gebruikt niet veel stroom waardoor het zeer energiezuinig is.

Makkelijk de zware poort openen

Behalve dat een elektrisch te openen hekwerk een stukje toegangscontrole en veiligheid geeft, is het hekwerk veel makkelijker te openen en te sluiten. Iedereen kan moeiteloos op de knop drukken wat het een stuk praktischer maakt dan wanneer er een zware poort open- of dicht geduwd moet worden. Het hekwerk wordt altijd goed afgesloten, u hoeft maar één druk op de knop te geven.

Plantsoenhekwerk

Van een eenvoudig, toch nuttig, plantsoenhekwerk tot een degelijke aanrijd-beveiliging. Plantsoenhekwerk is een veelgebruikt hekwerk bij plantsoenen, fietspaden en parkeerterreinen. Een vriendelijk ogend hekwerk, wat een duidelijk signaal afgeeft: tot hier en liever niet verder. Vooral gemeenten en instellingen maken gebruik van ons plantsoenhekwerk.

SPORT EN RECREATIE

Hekwerk Voetbalveld

Voetbalvelden zijn, net zoals alle andere sportveldafrasteringen een specialiteit van De Kim Hekwerk. Van het compleet nieuw aanleggen van voetbalvelden met ballenvangers en veldafscheiding tot reparaties en renovaties.

Ook voor overige zaken op het gebied van terreininrichting, zoals reclamebebording en bewegwijzering, kunt u bij De Kim Hekwerk terecht. Door onze, jarenlange ervaring, weten we u als geen ander te adviseren over de verschillende mogelijkheden.

– Veldafscheiding met leunbuis
– Ballenvangers met net
– Ballenvangers met gaas
– Combinatie ballenvangers

Golf

Op het golfterreinen ziet u ze wel staan, die hoge afrasteringen, soms wel meer dan 10 meter hoog. Ook hiervoor kunt u terecht bij De Kim Hekwerk.

Door onze jarenlange ervaring, weten we u als geen ander te adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Tennisbaan hekwerk

De Kim Hekwerk mag zichzelf inmiddels wel een specialist noemen op het gebied van het aanbrengen van tennisbaan afrasteringen. Veel parken in Nederland en vooral in de regio Noord, Zuid en Midden Holland zijn inmiddels vaste klant van De Kim Hekwerk.

Door een goede samenwerking met zeer vakkundige bedrijven, kunnen wij u op alle fronten adviseren met betrekking tot het speelklaar maken van de banen, onderhoud of grote renovaties.

– Complete tennisbanen
– Tennisbanen met ledikantmodel
– Onderhoudspoorten
– Oefenmuren
– Minibanen

Trapveldjes

Trapveldjes of een voetbalkooi, is een steeds meer vertrouwd straatbeeld aan het worden.
Inclusief met een basket een multifunctioneel speelterrein voor de jeugd.

Doordat de voetbalkooi optioneel aan de bovenzijde dichtgemaakt kan worden, zal er geen overlast zijn van overgeschoten ballen.

PARTICULIEREN

Sierhekwerk

Heeft u interesse in sierhekwerk of een sierhekwerk poort? Dan bent u bij De Kim Hekwerk zeker aan het juiste adres! Bij ons zijn er een heleboel verschillende opties mogelijk wanneer het gaat om sierhekwerk. Bij ons staat sierhekwerk namelijk voor maatwerk. Na een nauwkeurige meting van de locatie waar u uw sierhekwerk geplaatst wilt hebben zal er een maattekening vanuit Autocad volgen. Tot slot zal het sierhekwerk door ons vakkundige montageteam worden geplaatst.  

Over sierhekwerk

Bij een sierhekwerk ligt de focus vooral op het uiterlijk. Uiteraard kunt u zelf de stijl van uw sierhekwerk kiezen. Het mooie van sierhekwerk is dat dit een tijdloze trend is. U zult dan ook niet snel uitgekeken zijn op uw sierhekwerk.

Sierdraaipoort

Met deze variant van een sierhekwerk poort creëert u wat extra sfeer in uw omgeving. Dit komt omdat het naast het praktische nut ook dient als zeer goede decoratie in uw tuin. Elke sierdraaipoort wordt volledig uniek naar eigen wens gemaakt. Zo beschikt deze poort over:

  • Volbad verzinkt
  • Nastelbare scharnieren
  • Dag- en nachtschoot en kruksluiting
  • Elektrisch of handbediend
  • Alles authentiek handgemaakt

U heeft daarnaast ook de optie om de poort te voorzien van (dubbele) poedercoating

Sierdraaipoort Dubbel

Wanneer u echte sfeer en harmonie in de omgeving wilt creëren zijn de dubbele sierdraaipoorten van wellicht wat voor u. Naast het praktische element voegt het ook een stukje meerwaarde toe aan uw woning of bedrijf. Elke dubbele sierdraaipoort is uniek omdat dit op maatwerk voor u zal worden gemaakt. Zo zal deze ten alle tijden volledig aan uw wensen voldoen.

Sierhekwerk

Aluette schuifpoort 

Deze sierhekwerk poort is een elegante en eenvoudige en eenvoudige poort. Het ideale aan de Aluette schuifpoort is dat door de smeringsvrije werking van de poort is er ook maar minimum onderhoud vereist. Slechts eenmaal per jaar de veiligheidsvoorzieningen en aandrijving controleren.  

Sierschuifpoort

Heeft u een brede oprit en wilt u deze beschermen? Dan bent u bij De Kim Hekwerk zeker aan het juiste adres. Onze sierschuifpoorten zorgen voor optimale beveiliging van uw eigendommen op een sierlijke manier. Door onze jarenlange samenwerking met erkende hoveniersbedrijven, weten wij als geen ander wat uw specifieke wensen op tuingebied kunnen zijn. De tuin is de laatste jaren een belangrijk onderdeel van het geheel geworden, een verlengstuk van de woonkamer kun je wel zeggen. Een goede, een nette of een luxe uitstraling zegt wat over de woning en creëert een stukje meerwaarde.

Strak Modern hekwerk

Strak, modern, betaalbaar en in combinatie met bijvoorbeeld een hout & stalen toegangspoort een in het oog springend geheel. Bent u op zoek naar een hekwerk met een chique uitstraling voor uw woning, bedrijf of hotel met een vriendelijk prijskaartje, dan is ons luxe spijlenhekwerk een prima alternatief.

Door onze jarenlange samenwerking met erkende hoveniersbedrijven, weten wij als geen ander wat uw specifieke wensen op tuingebied kunnen zijn. De tuin is de laatste jaren een belangrijk onderdeel van het geheel geworden, een verlengstuk van de woonkamer kun je wel zeggen. Een goede, een nette of een luxe uitstraling zegt wat over de woning en creëert een stukje meerwaarde.

Hout en Staal

Een zeer fraaie en duurzame combinatie, welke nog beter past in een natuurlijke omgeving is het hout en staal. Het warme en duurzame van hout gecombineerd met een degelijk raamwerk en staanders van staal. De vraag naar duurzame producten neemt steeds meer toe. De Kim Hekwerk speelt in op deze trend, samen met een tuinarchitect en een hoveniersbedrijf zijn er zeer fraaie ideeën uitgewerkt.
Het hout en staal van De Kim Hekwerk heeft meerdere specifieke kenmerken:

Warme uitstraling

Duurzaam

Modern

Exclusief

Privacy

Balkonhekwerk

Net als ons sierhekwerk is ons balkonhekwerk ook maatwerk.
Veiligheid staat hierbij voorop.

Na het nauwkeurig inmeten van uw terras of balkon maken wij een professionele autocad tekening van de situatie.
Pas nadat we deze met u hebben overlegd zullen wij de productie starten en deze nauwgezet volgen door de verschillende productieprocessen.

Een van onze ervaren montage teams zal uiteindelijk het laatste stukje vakwerk leveren.

– Alle materialen zijn volbad verzinkt
– Optie: voorzien van een poedercoating
(eventueel dubbelgecoat)
– In elke gewenste (RAL) kleur leverbaar

Geautomatiseerde garagepoort 

U komt in de regen naar huis en de garagepoort opent automatisch. Het enige wat u hoeft te doen is een simpele druk op de knop..

Door de gecontroleerde open en sluitbeweging heeft uw garagedeur een lange levensduur. Elke geautomatiseerde garagepoort is standaard voorzien van een beveiliging, deze beveiliging zorgt ervoor dat uw garagedeur stopt als een persoon of obstakel uw garagedeur raakt.

Ook creëert de geautomatiseerde garagedeur een extra stukje inbraakbeveiliging, het is bijna niet mogelijk een gesloten deur van buitenaf te openen.

De Kim Hekwerk heeft al meerdere geautomatiseerde garagedeuren mogen plaatsen. Ook het automatiseren van uw bestaande garagedeur behoort tot de mogelijkheden.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. 

Kant en Klaar toegangspoort

Plug & Play Toegangspoort

Bij De Kim Hekwerken zijn we een nieuwe fase ingedoken, waar wij ook nieuwe technieken willen gaan toepassen in ons werk. Hierbij bieden we Plug & Play toegangspoorten. Dit zorgt ervoor dat wij het hekwerk binnen enkele uren kunnen plaatsen. De elektra en installatie verzorgen wij weer zo snel mogelijk uit het zicht zijn. 

Plan van Aanpak

Als er een afspraak is gemaakt komt een van de experts de afmetingen van het terrein opnemen. Hierna worden er onder akkoord designs gemaakt op maat van de wensen voor de toegangspoort. Als dit akkoord heeft worden de benodigdheden besteld, en begint het traject van de opbouw. Als het product gereed is wordt een afspraak gemaakt om de toegangspoort te leveren en installeren. Nadat het product is geïnstalleerd en afgewerkt, heeft u een superstrakke en goed functionerende toegangspoort!  

Bent u geïnteresseerd in 1 van onze producten of heeft u nog vragen? Zoek snel contact met ons op!

Graag tot dan!