Helaas is toegangscontrole steeds vaker nodig. Verzekeringsmaatschappijen vragen er soms om dat er toegangscontrole is voor dat ze het pand verzekeren. Dit komt door de maatschappij die verandert, er is helaas steeds meer diefstal en criminaliteit. Gelukkig helpt toegangscontrole dit tegen te gaan. Voor elektrische producten komen wij graag langs om te kijken naar de toepassingsmogelijkheden, dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

 

Elektrische bediening       

Door de poort van het hekwerk elektrisch bedienbaar te maken zorgt u eenvoudig voor toegangscontrole. De poort kan niet meer zomaar open zonder een druk op de knop. De motor voor het openen van de poort kan eenvoudig worden geïnstalleerd, zowel onder- als bovengronds. De motor kan op alle typen draai- en schuifpoorten worden geplaatst.

Meer over Elektrische bediening

 

Camera’s

Voor extra toegangscontrole kunt u de elektrische poort uitbreiden met een camera. Zo kunt u zien wie er voor uw poort staat voor u open doet. De camera is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De camera kan alleen de poort filmen of u kunt kiezen voor een camera met compleet zicht. Beide camera’s zijn in zowel zwart/wit als kleur én met nachtzicht functie leverbaar.

Meer over camerabeveiliging

 

Slagboom

Wanneer u het in- en uitrijdende verkeer wilt reguleren kunt u er voor kiezen een slagboom te plaatsen. De slagboom wordt achter de toegangspoorten geplaatst en kunt u zelf eenvoudig bedienen.

Meer over slagbomen

 

Intercom

Een andere manier van toegangscontrole is het plaatsen van een intercom. De bezoekers moeten zich dan eerst melden voor ze toegang krijgen. Werkt u niet op een vaste plek? Dit is geen probleem. De belletjes op de intercom kunnen doorgeschakeld worden naar een mobiele telefoon.

Meer over intercoms

 

Kaartlezers

Een handige manier om een select groepje mensen toegang te verschaffen is om een kaartlezer te installeren. Alleen de medewerkers – bijvoorbeeld – krijgen een pas die toegang tot het terrein verschaft. Zo hoeven zij niet aan te bellen maar heeft u wel toegangscontrole.

Meer over kaartlezers

 

Beveiliging

Naast het afsluiten van de poort kunt u kiezen voor elektronische beveiliging. Uw hekwerk wordt op die manier veilig afgesloten zonder dat u er iets aan hoeft te doen. De elektronische beveiliging zorgt ervoor dat het hekwerk automatisch wordt afgesloten. U hoeft er niet over na te denken dat de poort nog op slot moet, dit wordt allemaal automatisch geregeld. Daarnaast geeft het extra beveiliging dat u de poort op afstand kunt openen.

Meer over hekwerk beveiliging

 

Waarom toegangscontrole bij De Kim?

Waarom nou uw toegangscontrole accessoires kopen bij De Kim Hekwerk? De Kim Hekwerk is een bedrijf wat zich onderscheid door korte communicatielijnen en servicegerichtheid onderscheid. Wij werken nauw samen met onze leveranciers waardoor wij in staat zijn alle belangrijke details te waarborgen. Namelijk goede kwaliteit en een snelle levertijd. Verder beschikt De Kim Hekwerk over deskundige, goede monteurs. U kan er dus ten alle tijden zeker van zijn dat uw hekwerk op een goede manier geplaatst wordt. Wilt u uw hekwerk goed geplaatst hebben? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.