DRAAIPOORT AANDRIJVING

Draaipoorten zijn vaak/meestal voor residentieel gebruik, landelijk, luxueus en bied vooral comfort. Het type aandrijving, bovengronds of ondergronds, is geheel afhankelijk van locatie, wens en budget.

Elektrisch hekwerk

Hekwerken zijn er (vaktechnisch gesproken) in drie soorten; Statisch, Mechanisch en Elektrisch. Statisch zijn vaste hekwerken voor (sier)afbakening, mechanische hekken geven toegang tot een terrein of gebied maar dan wel met de hand via een schuifpoort of draaihek. En dan zijn er de elektrische hekken in alle soorten en maten. De laatste groep van elektrische hekwerken is groeiende vanwege het gemak en de extra veiligheidsmogelijkheden. 

Onze bedrijven(terreinen) en huizen zijn geen schuurtjes en vaak kostbaar en duur verdiend bezit. Dat mag van steeds meer mensen ook een uitstekende bescherming krijgen. Het is ongelooflijk te zien welke mogelijkheden er tegenwoordig zijn en de ontwikkelingen en innovaties volgen elkaar snel op. De KIM vindt het uiterst belangrijk om alleen bewezen producten en materialen in te zetten. Een elektrische installatie die niet goed werkt is een ergernis en grote potentiele bron van frustratie. Onze professionals werken altijd met de beste oplossing voor uw wensen. U betaalt en dus bepaalt samen met ons hoe uw investering het beste gedaan kan worden.

Typen elektrische bediening

Door het elektrisch bedienbaar maken van de toegangspoorten, wordt een stukje toegangscontrole al vrij eenvoudig gerealiseerd. Wij leveren en plaatsen zowel ondergrondse motoren als bovengrondse motoren, voor alle type draai- en schuifpoorten. De Kim Hekwerk levert en sluit de elektrische bediening aan volgens de daarvoor geldende veiligheidsnormen.  

Hekwerk en poorten

Als u een mooi hekwerk heeft uitgekozen is de volgende stap het kiezen van de poort. Een poort kan de uitstraling van het hele hekwerk nog meer verfraaien. Daarbij is een poort wel zo functioneel. Op die manier is uw hekwerk niet alleen een afbakening maar krijgt het een praktische functie. Dankzij de poort kunt u het hekwerk veilig afsluiten. De poort kan zowel handmatig al elektrisch bedient worden.

Enkele & dubbele draaipoort

U kunt uw hekwerk veilig afsluiten met en enkele en dubbele draaipoort. Het is een eenvoudige poort die hetzelfde werkt als een gewonde deur. De enkele poort wordt standaard geleverd bij een doorgang van meer dan één meter. De dubbele draaipoort wordt geleverd vanaf breedtes van twee meter of meer. Het is mogelijk om afwijkende breedtes en hoogtes te bestellen, deze worden dan voor u op maat gemaakt. Voor optimale toegangscontrole kunt u ervoor kiezen om de draaipoort met een elektrische aandrijving uit te laten rusten.
 

Schuifpoorten

De schuifpoorten zijn vrijdragend, voorzien van RVS wielen en uitstekende lagering. Dit zorgt voor een soepele geleiding van de schuifpoort. De schuifpoort is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, namelijk de standaard, luxe, zware spijlen en dubbelstaafmat schuifpoort. De poorten sluiten uitstekend aan op het hekwerk in het assortiment. Naast de standaard handmatige schuifpoorten kunt u er ook nog voor kiezen om een Plug & Play systeem te laten installeren. Het is heel simpel: leveren plaatsen en draaien. U kunt het uitbreiden met toegangscontrole. De poort is uw visitekaartje dus dit moet er natuurlijk mooi uit zien!
 

Railpoorten

Wanneer er een extreem hoge spanning overbrugd moet worden is een railpoort de geschikte oplossing om uw hekwerk mee af te sluiten. Een railpoort kan eenvoudig worden gemonteerd. Het hekwerk schuift soepel over de betonnen balk met aluminium fundering. Als u kies voor een railpoort bent u verzekerd van een onderhoudsvrij hekwerk. U kunt er ook voor kiezen de railpoort elektrisch bedienbaar te maken. Op die manier creëert u eenvoudig een extra stukje toegangscontrole. U kunt op afstand bepalen voor wie u uw hekwerk opent, en daarbij geeft het een luxe gevoel als de poort zich elektrisch opent.

Geautomatiseerde garagepoort 

U komt in de regen naar huis en de garagepoort opent automatisch. Het enige wat u hoeft te doen is een simpele druk op de knop..

Door de gecontroleerde open en sluitbeweging heeft uw garagedeur een lange levensduur. Elke geautomatiseerde garagepoort is standaard voorzien van een beveiliging, deze beveiliging zorgt ervoor dat uw garagedeur stopt als een persoon of obstakel uw garagedeur raakt.

Ook creëert de geautomatiseerde garagedeur een extra stukje inbraakbeveiliging, het is bijna niet mogelijk een gesloten deur van buitenaf te openen.

De Kim Hekwerk heeft al meerdere geautomatiseerde garagedeuren mogen plaatsen. Ook het automatiseren van uw bestaande garagedeur behoort tot de mogelijkheden.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.