INTERCOM

Wij werken met het bewezen en gerenommeerde merk Comelit voor een garandeert goed en mooi eindresultaat. Audio intercom, video intercom, oproepen via je telefoon met beeld en geluid, de mogelijkheden zijn veelzijdig. Uiteraard staan wij ook hiervoor klaar voor een passend advies die past bij uw wens en situatie.

 

Toegangscontrole

Toegangscontrole is tegenwoordig helaas, door de toenemende diefstallen en criminaliteit, een steeds vaker voorkomende eis van een bedrijf of verzekering. Om uw bedrijfspand of woning optimaal te beveiligen zijn er op het gebied van toegangscontrole vele mogelijkheden. Voor alle elektrische producten komen wij graag, geheel vrijblijvend, bij u langs om u voor te lichten over de vele toepassingsmogelijkheden.

Intercom

Om nog meer controle te krijgen wie er binnen komt of wie er uit gaat, kan u er voor kiezen om deze mensen zich vooraf te laten melden via een intercom. Mocht u niet op een vaste plek aanwezig zijn, bestaat de mogelijkheid om de oproep door te schakelen naar een mobiele telefoon.