SLAGBOMEN

Voor slagbomen geld nog meer de bedrijfszekerheid en betrouwbaarheid voor de toegang tot u terrein. Faac is ook hierin de ideale oplossing voor u! Samen met onze vakmensen zorgen wij voor een zorgeloze installatie en bedieningsgemak.

Elektrisch hekwerk

Hekwerken zijn er (vaktechnisch gesproken) in drie soorten; Statisch, Mechanisch en Elektrisch. Statisch zijn vaste hekwerken voor (sier)afbakening, mechanische hekken geven toegang tot een terrein of gebied maar dan wel met de hand via een schuifpoort of draaihek. En dan zijn er de elektrische hekken in alle soorten en maten. De laatste groep van elektrische hekwerken is groeiende vanwege het gemak en de extra veiligheidsmogelijkheden. 

Onze bedrijven(terreinen) en huizen zijn geen schuurtjes en vaak kostbaar en duur verdiend bezit. Dat mag van steeds meer mensen ook een uitstekende bescherming krijgen. Het is ongelooflijk te zien welke mogelijkheden er tegenwoordig zijn en de ontwikkelingen en innovaties volgen elkaar snel op. De KIM vindt het uiterst belangrijk om alleen bewezen producten en materialen in te zetten. Een elektrische installatie die niet goed werkt is een ergernis en grote potentiele bron van frustratie. Onze professionals werken altijd met de beste oplossing voor uw wensen. U betaalt en dus bepaalt samen met ons hoe uw investering het beste gedaan kan worden.

Typen elektrische bediening

Door het elektrisch bedienbaar maken van de toegangspoorten, wordt een stukje toegangscontrole al vrij eenvoudig gerealiseerd. Wij leveren en plaatsen zowel ondergrondse motoren als bovengrondse motoren, voor alle type draai- en schuifpoorten. De Kim Hekwerk levert en sluit de elektrische bediening aan volgens de daarvoor geldende veiligheidsnormen.  

Toegangscontrole

Toegangscontrole is tegenwoordig helaas, door de toenemende diefstallen en criminaliteit, een steeds vaker voorkomende eis van een bedrijf of verzekering. Om uw bedrijfspand of woning optimaal te beveiligen zijn er op het gebied van toegangscontrole vele mogelijkheden. Voor alle elektrische producten komen wij graag, geheel vrijblijvend, bij u langs om u voor te lichten over de vele toepassingsmogelijkheden.

Slagboom

Wilt u het in en uitrijdende verkeer meer reguleren of weten wie het terrein op en afgaat? Dan is het plaatsen van slagbomen achter de toegangspoort een mogelijkheid.