De Kim Hekwerk

SPORT EN RECREATIE

Of het nu gaat om een panna-veldje, tennis-, voetbal- of hockey afrastering, DE KIM HEKWERK bied u op alle facetten van sport en recreatie een passend hekwerk voor veilig sporten. Zie hieronder ons brede aanbod hekwerken, waar wij u graag adviseren welke terrein oplossing het beste bij past.

 

Hekwerk Voetbalveld

Voetbalvelden zijn, net zoals alle andere sportveldafrasteringen een specialiteit van De Kim Hekwerk. Van het compleet nieuw aanleggen van voetbalvelden met ballenvangers en veldafscheiding tot reparaties en renovaties.

Ook voor overige zaken op het gebied van terreininrichting, zoals reclamebebording en bewegwijzering, kunt u bij De Kim Hekwerk terecht. Door onze, jarenlange ervaring, weten we u als geen ander te adviseren over de verschillende mogelijkheden.

– Veldafscheiding met leunbuis
– Ballenvangers met net
– Ballenvangers met gaas
– Combinatie ballenvangers

Golf

Op het golfterreinen ziet u ze wel staan, die hoge afrasteringen, soms wel meer dan 10 meter hoog. Ook hiervoor kunt u terecht bij De Kim Hekwerk.

Door onze jarenlange ervaring, weten we u als geen ander te adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Tennisbaan hekwerk

De Kim Hekwerk mag zichzelf inmiddels wel een specialist noemen op het gebied van het aanbrengen van tennisbaan afrasteringen. Veel parken in Nederland en vooral in de regio Noord, Zuid en Midden Holland zijn inmiddels vaste klant van De Kim Hekwerk.

Door een goede samenwerking met zeer vakkundige bedrijven, kunnen wij u op alle fronten adviseren met betrekking tot het speelklaar maken van de banen, onderhoud of grote renovaties.

– Complete tennisbanen
– Tennisbanen met ledikantmodel
– Onderhoudspoorten
– Oefenmuren
– Minibanen

Trapveldjes

Trapveldjes of een voetbalkooi, is een steeds meer vertrouwd straatbeeld aan het worden.
Inclusief met een basket een multifunctioneel speelterrein voor de jeugd.

Doordat de voetbalkooi optioneel aan de bovenzijde dichtgemaakt kan worden, zal er geen overlast zijn van overgeschoten ballen.