Elektrisch hekwerk

Wanneer u een bedrijf heeft met een groot terrein is het wel zo prettig als het hekwerk elektrisch open kan en u hier niet helemaal naar toe hoeft te lopen. De Kim hekwerk installeert hekwerken die elektrisch open kunnen. Naast dat het praktisch is, is het ook nog eens extra veilig. U heeft goed toezicht op wie er binnenkomt als u eerst op de knop moet drukken. Bezoekers kunnen niet zomaar uw terrein op en het geeft een luxe uitstraling.   Een elektrisch hekwerk is praktischer en veiliger dan een handmatig hekwerk. De elektrische hekwerken worden bediend door middel van een motor. De motor kan zowel ondergronds als bovengronds worden geïnstalleerd. De motor is voor zowel de draai- als schuifpoorten realiseerbaar. Bij het installeren van het elektrisch hekwerk worden alle veiligheidsnormen nageleefd en toegepast. Zo weet u zeker dat uw elektrisch hekwerk lang meegaat en ook nog eens veilig in gebruik is. Het elektrische hekwerk heeft niet veel onderhoud nodig door de hoge kwaliteit. Over het energieverbruik van de poort hoeft u zich ook geen zorgen te maken, het elektrische hekwerk gebruikt niet veel stroom waardoor het zeer energiezuinig is.  

Makkelijk de zware poort openen

Behalve dat een elektrisch te openen hekwerk een stukje toegangscontrole en veiligheid geeft, is het hekwerk veel makkelijker te openen en te sluiten. Iedereen kan moeiteloos op de knop drukken wat het een stuk praktischer maakt dan wanneer er een zware poort open- of dicht geduwd moet worden. Het hekwerk wordt altijd goed afgesloten, u hoeft maar één druk op de knop te geven.  

Elektrisch hekwerk installeren

Wilt u een elektrisch hekwerk laten installeren of heeft u nog vragen? U kunt altijd contact opnemen met De Kim hekwerk door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Er neemt snel iemand contact met u op om u alles te vertellen wat u wilt weten. Weet u al zeker dat u een elektrisch hekwerk wilt? Dan kunt u een afspraak maken en zal er geheel vrijblijvend iemand langskomen om met u door te nemen wat de opties zijn. Bekijk ook eens onze video voor een beter beeld over ons bedrijf!   

Waarom uw elektrisch hekwerk bij De Kim?

Waarom nou uw elektrisch hekwerk regelen bij De Kim Hekwerk? De Kim Hekwerk is een dynamisch bedrijf wat zich onderscheid door korte communicatielijnen en servicegerichtheid. Wij werken nauw samen met onze leveranciers waardoor wij in staat zijn alle belangrijke details te waarborgen. Namelijk snelle service en kwaliteit van de bovenste plank. Verder beschikt De Kim Hekwerk over enorm goed opgeleide monteurs. U kunt er dus altijd van uit gaan dat uw hekwerk op een goede manier geplaatst wordt. Bent u geïnteresseerd in uitstekende service en hekwerk van goede kwaliteit voor een scherpe prijs? Neem dan vooral contact met ons op te nemen.  

Elektrische bediening

Door het elektrisch bedienbaar maken van de toegangspoorten, wordt een stukje toegangscontrole al vrij eenvoudig gerealiseerd. Wij leveren en plaatsen zowel ondergrondse motoren als bovengrondse motoren, voor alle type draai- en schuifpoorten. De Kim Hekwerk levert en sluit de elektrische bediening aan volgens de daarvoor geldende veiligheidsnormen.  

Toegangscontrole

Toegangscontrole is tegenwoordig helaas, door de toenemende diefstallen en criminaliteit, een steeds vaker voorkomende eis van een bedrijf of verzekering. Om uw bedrijfspand of woning optimaal te beveiligen zijn er op het gebied van toegangscontrole vele mogelijkheden. Voor alle elektrische producten komen wij graag, geheel vrijblijvend, bij u langs om u voor te lichten over de vele toepassingsmogelijkheden.
  • elektro