SERVICE

Bijna alles in en rondom uw bedrijf of huis heeft service nodig. Met de juiste service op het juiste moment kunnen hoge kosten worden voorkomen. Ideaal is het natuurlijk om zo min mogelijk servicekosten te krijgen. Dat begint bij De KIM met de kwaliteit van de gebruikte materialen. Die zetten we graag zo hoog mogelijk om kosten te besparen. Of het nu hekwerken of elektrische systemen betreft, een goed investering betaalt zichzelf altijd terug. Zowel voor de hekwerken als de elektra hebben we professionals in dienst die een storing of periodiek onderhoud snel en tegen de laagste kosten uitvoeren. Graag zorgen wij dat ook uw installatie op en top blijft! 

Hekwerk onderhoud

Ook hekwerken zonder elektrische componenten kunt u het beste periodiek laten onderhouden. Scharnieren, bevestigingsmateriaal, gaas, palen, alles zal gedurende de tijd minder gaan werken en of aan slijtage onderhevig zijn. Er op tijd bij zijn bespaart u hogere kosten in de toekomst en zorgen dat uw hekwerk intact blijft vergroot de veiligheid voor uzelf en naar ongewenste gasten. Een perfect ogend hekwerk vergroot de waarde van uw bezit en is het visitekaartje van uw bedrijf of huis. Wilt u eens een vrijblijvende en kosteloze inspectie? Onze professionals komen graag bij uw langs!

Elektrisch hekwerk onderhoud

Voor uw veiligheid, en het waarde behoud van uw installatie, bied De KIM hekwerken altijd een periodiek onderhoudscontract aan bij iedere nieuwe installatie. U maakt natuurlijk de keuze om het te nemen. Elektrische hekwerk installaties zijn geweldig en moeten wel goed onderhouden worden om perfect en probleemloos te blijven werken. De KIM kiest voor de beste materialen omdat die het voordeligst zijn gebleken op de lange duur. En de lange duur is precies waar het om gaat bij elektrische (bedrijfs)installaties. Heeft u een installatie die eens een kosteloze inspectie kan gebruiken? Laat het onze professionals weten en we trekken graag met u op om te zien wat er nog beter kan, of moet gebeuren. Vrijblijvend, dat wel.

Bent u geïnteresseerd in 1 van onze producten of heeft u nog vragen? Zoek snel contact met ons op!

Graag tot dan!