SCHADE REPARATIE

Met de juiste service/onderhoud op het juiste moment kunnen hoge kosten, of erger nog, ongelukken worden voorkomen. Zowel voor de hekwerken als de elektra hebben we professionals in dienst die een storing, schade of periodiek onderhoud snel en vakkundig uitvoeren.

Hekwerk reparatie

Ook hekwerken zonder elektrische componenten kunt u het beste periodiek laten onderhouden. Scharnieren, bevestigingsmateriaal, gaas, palen, alles zal gedurende de tijd minder gaan werken en of aan slijtage onderhevig zijn. Er op tijd bij zijn bespaart u hogere kosten in de toekomst en zorgen dat uw hekwerk intact blijft vergroot de veiligheid voor uzelf en naar ongewenste gasten. Een perfect ogend hekwerk vergroot de waarde van uw bezit en is het visitekaartje van uw bedrijf of huis. Wilt u eens een vrijblijvende en kosteloze inspectie? Onze professionals komen graag bij uw langs!

Elektrisch hekwerk reparatie

Voor uw veiligheid, en het waarde behoud van uw installatie, bied De KIM hekwerken altijd een periodiek onderhoudscontract aan bij iedere nieuwe installatie. U maakt natuurlijk de keuze om het te nemen. Elektrische hekwerk installaties zijn geweldig en moeten wel goed onderhouden worden om perfect en probleemloos te blijven werken. De KIM kiest voor de beste materialen omdat die het voordeligst zijn gebleken op de lange duur. En de lange duur is precies waar het om gaat bij elektrische (bedrijfs)installaties. Heeft u een installatie die eens een kosteloze inspectie kan gebruiken? Laat het onze professionals weten en we trekken graag met u op om te zien wat er nog beter kan, of moet gebeuren. Vrijblijvend, dat wel.