PARTICULIEREN

Pro-actief meedenken met u hekwerk vraagstuk, adviseren, tekenen en zorgen dat het kakstrak geïnstalleerd word door onze eigen opgeleide hekwerkspecialisten. Zie hieronder ons brede aanbod (sier)hekwerken, waar wij u graag adviseren welke terrein oplossing het beste bij past.

Sierhekwerk

Heeft u interesse in sierhekwerk of een sierhekwerk poort? Dan bent u bij De Kim Hekwerk zeker aan het juiste adres! Bij ons zijn er een heleboel verschillende opties mogelijk wanneer het gaat om sierhekwerk. Bij ons staat sierhekwerk namelijk voor maatwerk. Na een nauwkeurige meting van de locatie waar u uw sierhekwerk geplaatst wilt hebben zal er een maattekening vanuit Autocad volgen. Tot slot zal het sierhekwerk door ons vakkundige montageteam worden geplaatst.  

Over sierhekwerk

Bij een sierhekwerk ligt de focus vooral op het uiterlijk. Uiteraard kunt u zelf de stijl van uw sierhekwerk kiezen. Het mooie van sierhekwerk is dat dit een tijdloze trend is. U zult dan ook niet snel uitgekeken zijn op uw sierhekwerk.

       

Sierdraaipoort

Met deze variant van een sierhekwerk poort creëert u wat extra sfeer in uw omgeving. Dit komt omdat het naast het praktische nut ook dient als zeer goede decoratie in uw tuin. Elke sierdraaipoort wordt volledig uniek naar eigen wens gemaakt. Zo beschikt deze poort over:

  • Volbad verzinkt
  • Nastelbare scharnieren
  • Dag- en nachtschoot en kruksluiting
  • Elektrisch of handbediend
  • Alles authentiek handgemaakt

U heeft daarnaast ook de optie om de poort te voorzien van (dubbele) poedercoating

Sierdraaipoort Dubbel

Wanneer u echte sfeer en harmonie in de omgeving wilt creëren zijn de dubbele sierdraaipoorten van wellicht wat voor u. Naast het praktische element voegt het ook een stukje meerwaarde toe aan uw woning of bedrijf. Elke dubbele sierdraaipoort is uniek omdat dit op maatwerk voor u zal worden gemaakt. Zo zal deze ten alle tijden volledig aan uw wensen voldoen.

Sierhekwerk

Aluette schuifpoort 

Deze sierhekwerk poort is een elegante en eenvoudige en eenvoudige poort. Het ideale aan de Aluette schuifpoort is dat door de smeringsvrije werking van de poort is er ook maar minimum onderhoud vereist. Slechts eenmaal per jaar de veiligheidsvoorzieningen en aandrijving controleren.  

Sierschuifpoort

Heeft u een brede oprit en wilt u deze beschermen? Dan bent u bij De Kim Hekwerk zeker aan het juiste adres. Onze sierschuifpoorten zorgen voor optimale beveiliging van uw eigendommen op een sierlijke manier. Door onze jarenlange samenwerking met erkende hoveniersbedrijven, weten wij als geen ander wat uw specifieke wensen op tuingebied kunnen zijn. De tuin is de laatste jaren een belangrijk onderdeel van het geheel geworden, een verlengstuk van de woonkamer kun je wel zeggen. Een goede, een nette of een luxe uitstraling zegt wat over de woning en creëert een stukje meerwaarde.

Strak Modern hekwerk

Strak, modern, betaalbaar en in combinatie met bijvoorbeeld een hout & stalen toegangspoort een in het oog springend geheel. Bent u op zoek naar een hekwerk met een chique uitstraling voor uw woning, bedrijf of hotel met een vriendelijk prijskaartje, dan is ons luxe spijlenhekwerk een prima alternatief.

Door onze jarenlange samenwerking met erkende hoveniersbedrijven, weten wij als geen ander wat uw specifieke wensen op tuingebied kunnen zijn. De tuin is de laatste jaren een belangrijk onderdeel van het geheel geworden, een verlengstuk van de woonkamer kun je wel zeggen. Een goede, een nette of een luxe uitstraling zegt wat over de woning en creëert een stukje meerwaarde.

Hout en Staal

Een zeer fraaie en duurzame combinatie, welke nog beter past in een natuurlijke omgeving is het hout en staal. Het warme en duurzame van hout gecombineerd met een degelijk raamwerk en staanders van staal. De vraag naar duurzame producten neemt steeds meer toe. De Kim Hekwerk speelt in op deze trend, samen met een tuinarchitect en een hoveniersbedrijf zijn er zeer fraaie ideeën uitgewerkt.
Het hout en staal van De Kim Hekwerk heeft meerdere specifieke kenmerken:

Warme uitstraling

Duurzaam

Modern

Exclusief

Privacy

Geautomatiseerde garagepoort 

U komt in de regen naar huis en de garagepoort opent automatisch. Het enige wat u hoeft te doen is een simpele druk op de knop..

Door de gecontroleerde open en sluitbeweging heeft uw garagedeur een lange levensduur. Elke geautomatiseerde garagepoort is standaard voorzien van een beveiliging, deze beveiliging zorgt ervoor dat uw garagedeur stopt als een persoon of obstakel uw garagedeur raakt.

Ook creëert de geautomatiseerde garagedeur een extra stukje inbraakbeveiliging, het is bijna niet mogelijk een gesloten deur van buitenaf te openen.

De Kim Hekwerk heeft al meerdere geautomatiseerde garagedeuren mogen plaatsen. Ook het automatiseren van uw bestaande garagedeur behoort tot de mogelijkheden.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. 

Kant en Klaar toegangspoort

Plug & Play Toegangspoort

Bij De Kim Hekwerken zijn we een nieuwe fase ingedoken, waar wij ook nieuwe technieken willen gaan toepassen in ons werk. Hierbij bieden we Plug & Play toegangspoorten. Dit zorgt ervoor dat wij het hekwerk binnen enkele uren kunnen plaatsen. De elektra en installatie verzorgen wij weer zo snel mogelijk uit het zicht zijn. 

Plan van Aanpak

Als er een afspraak is gemaakt komt een van de experts de afmetingen van het terrein opnemen. Hierna worden er onder akkoord designs gemaakt op maat van de wensen voor de toegangspoort. Als dit akkoord heeft worden de benodigdheden besteld, en begint het traject van de opbouw. Als het product gereed is wordt een afspraak gemaakt om de toegangspoort te leveren en installeren. Nadat het product is geïnstalleerd en afgewerkt, heeft u een superstrakke en goed functionerende toegangspoort!