Uw hekwerk onderhouden

Het hekwerk dat u recentelijk heeft laten plaatsen moet nog langer meegaan dan een heel mensenleven. Of het hekwerk wat u al een tijdje heeft staan moet nog optimaal mee kunnen gaan. Hoe dan ook is het belangrijk voor de levensduur van uw hekwerk dat hij goed onderhouden blijft. Dit voorkomt dat uw hekwerk last krijgt van dergelijke storingen en kostbare reparaties. De Kim Hekwerk haalt het beste uit de levensduur van uw hekwerk en zorgt ervoor dat de onderhoudskosten zo laag mogelijk blijven.
  • spijlen

De Kim Hekwerk

Samen met onze ervaren medewerkers kunnen wij al ruim 100 jaar onze klanten op elk hekwerk vraagstuk een oplossing bieden. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering, servicegerichtheid en korte communicatielijnen. Ook werken wij zeer nauw samen met leveranciers waardoor wij in staat zijn de kwalitatieve producten,die exact aan uw wensen en eisen voldoet, snel te leveren. Onze ruim ervaren monteurs zijn erg gemotiveerd en zullen er uiteindelijk voor zorgen dat het geleverde product vakkundig wordt geplaatst.

Wij kunnen ook jou hekwerk onderhouden

Door de ruime ervaringen die wij in de afgelopen 100 jaar hebben opgedaan, kunnen wij vrijwel alle soorten merken hekwerken onderhouden. Zowel elektrische als mechanische hekwerken. Iedereen kan bij ons een onderhoudscontract tekenen. Heeft u een hekwerk dat is geplaatst door ons? Dan kunt u uiteraard gelijk een onderhoudscontract bij ons ondertekenen. Maar ook de hekwerken die niet door ons zijn geplaatst kunnen wij onderhouden.

Waarom een onderhoudscontract?

Door een onderhoudscontract bij ons aan te gaan bent u verzekerd van een lange levensduur van het hekwerk, maar ook zullen wij problemen als storingen en kostbare reparaties voorkomen. Wij zullen uw hekwerk regelmatig controleren, wanneer wij schade, defecten of slijtages ontdekken zullen wij deze repareren zodat het zich niet verder kan ontwikkelen naar een groter probleem.

Wat kunt u zelf doen?

Zelf kunt u ook wat doen aan het onderhoud en dat is het schoonhouden van het hekwerk. Zorg dat het reinigingsmiddel geen schadelijke stoffen bevat en dat de pH-waarde tussen de 6 en 8 zit. Door de coating van uw hekwerk te beschermen moet u het hekwerk reinigen, maar zorg wel dat dit tijdig en zorgvuldig gebeurd. Gebruik nooit schurende of krassende reinigingsmiddelen/gereedschappen. Ook moet je pH-neutrale reinigingsmiddelen gebruiken die ook geschikt zijn voor de omgeving zoals glas, rubbers, kitten, kunststoffen etc. Wanneer u de reiniging heeft uitgevoerd bent u nog niet klaar, u moet het hekwerk na de reiniging namelijk nog naspoelen met schoon leidingwater. Voeg bij het laatste spoelwater was toe, dit zorgt voor extra bescherming voor het hekwerk.

Waarom hekwerk bij De Kim?

Waarom nou uw hekwerk en onderhoud regelen bij De Kim Hekwerk? De Kim Hekwerk is een bedrijf wat zich onderscheid door korte communicatielijnen en servicegerichtheid. Wij werken nauw samen met onze leveranciers waardoor wij in staat zijn alle belangrijke details te waarborgen. Namelijk een snelle levertijd en kwalitatief goed hekwerk. Verder beschikt De Kim Hekwerk over betrouwbare, goede monteurs. U kan er dus ten alle tijden zeker van zijn dat uw hekwerk op een goede manier geplaatst wordt. Wilt u dat uw hekwerk op de goede manier geplaatst wordt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.