Kindveilige hekwerken

Waar kinderen spelen moet het veilig zijn. De Kim hekwerk biedt daarom hekwerken aan speciaal voor plekken waar kinderen spelen. De hekwerken dragen bij aan een veilige omgeving zodat u zich als ouder hier al geen zorgen meer over hoeft te maken!

Een hekwerk voor een kindveilige omgeving

In een omgeving waar kinderen regelmatig komen moet kindvriendelijke hekwerken zijn. Een hekwerk is kinderveilig als het kind zichzelf er niet aan kan verwonden. Een hekwerk wordt kindvriendelijk als het kind dit ook zelf open kan doen. Dit kan gerealiseerd worden door het hekwerk lager te maken als andere hekwerken. Zo weten de kinderen waar ze wel of niet mogen komen, maar kunnen ze ook zelf naar binnen en naar buiten lopen als ze dit willen. De Kim hekwerken heeft door de jaren heen de nodige ervaring opgedaan en weet precies hoe een hekwerk op de meest kindveilige manier gemonteerd moet worden. Wij hebben eerder een speelveldje gerealiseerd wat geschikt is voor kinderen. Er zijn nog vele andere mogelijkheden. Voor meer informatie over het kindveilige speelveldje, en hoe deze is geworden: klik hier.
  • spijlen

Wanneer is een kindveilig hekwerk geschikt?

Een kindveilig hekwerk is super geschikt voor plekken waar kinderen veel komen. Hierbij kunt u denken aan kinderdagverblijven, kleuterscholen, basisscholen, kinderopvanghuizen, peuterspeelzalen en openbare speelterreinen. Op deze plekken zijn er vaak bepaalde richtlijnen waar de hekwerken aan moeten voldoen. De hekwerken hebben geen gevaarlijke onderdelen dus de kinderen kunnen niet bekneld komen te zitten of zich bezeren. Bij de kindveilige hekwerken kunt u voor bijbehorende toegangspoorten met speciale draaiknoppen kiezen. Door de aangepaste toegangspoorten kan er bijna niets mis gaan!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of de mail. Er wordt dan snel contact met u opgenomen door De Kim hekwerk. Hebt u een dringendere vraag of wilt u sneller antwoord? Dan kunt u natuurlijk bellen naar ons telefoonnummer! Wij komen graag bij u kijken om het meest geschikte kindveilige hekwerk voor u te bepalen. Het bezoek is geheel vrijblijvend. Voor meer informatie over ons bedrijf kunt u het filmpje bekijken, daarvoor klikt u hier.