Dubbeldraads hekwerk

Wilt u een ijzersterk en transparant hekwerk? Kies dan voor het dubbeldraads hekwerk! Bij een dubbeldraads hekwerk komen de voordelen van gaashek en en spijlenhekwerk op een doordachte wijze samen. Het dubbeldraads hekwerk oogt zeer degelijk, modern en strak en wordt veel gebruikt in de particuliere sector, voor bijvoorbeeld het afscheiden van uw erf. Als u erg bezig bent met hekwerken is het u vast ook opgevallen dat dit soort hekwerk steeds vaker wordt gebruikt.

Waarom dubbeldraads hekwerk?

Dubbeldraads hekwerk is gemaakt van draadmatten, ook wel dubbelstaafmatten genoemd. Dit soort hekwerk is sterk opkomst door de moderne en strakke uitstraling. Dubbeldraads hekwerk wordt ook wel gezien als de vervanger van het gaas hekwerk. Waarom? Dubbeldraads hekwerk is niet alleen sterker dan bijvoorbeeld spijlenhekken, het is ook nog eens goedkoper is. Dit is dan ook vaak de reden waarom zowel particulieren als bedrijven en instellingen voor Dubbeldraads hekwerk kiest.
  • hekwerk met riet
Dubbeldraads hekwerk wordt vaak gebruikt voor erfafscheiding, fietsenstallingen, voetbalkooien, dierenweide, hondenkennels en het afdekken van vijvers maar wordt het gebruikt voor muren die niet bespoten mogen worden met graffiti. Er wordt dan een dubbeldraads hekwerk geplaatst die met speciale steunen op afstand tegen muren worden geplaatst. Ook is het mogelijk om tegen het dubbeldraads hekwerk zichtschermen te plaatsen, zodat je toch je privacy hebt. Dit wordt vooral veel gebruikt bij erfscheiding. Indien u ook geïnteresseerd bent in deze zichtschermen kunnen wij deze tijdens het monteren van het dubbeldraads hekwerk ook gelijk aan het hekwerk weven. U heeft keuze uit verschillende soorten zichtschermen en verschillenden soorten manieren waarop wij deze zichtschermen weven aan het hekwerk. Op deze manier heeft u toch een goed en stevig hekwerk maar ook de benodigde privacy. Ook kun je door de zichtschermen een hele andere sfeer creëren, en deze sfeer bepaald u zelf bij het uitkiezen van het zichtscherm. Stalen panelen De panelen van De Kim Hekwerk hebben een breedtemaat van 2,5 meter. Ze zijn opgebouwd uit een verticale spijl van 6 mm staal en twee horizontale spijlen van 8mm. De rechthoekige mazen zijn 50 bij 200 mm en zijn voorzien van een dubbele stalen draad. Verder zijn de stalen panelen in verschillende hoogtes verkrijgbaar. U kunt hierbij kiezen vanaf de hoogte van 60 centimeter tot de hoogte van 2,5 meter.    

Waarom uw dubbeldraads hekwerk bij De Kim?

  Waarom nou uw dubbeldraads hekwerk regelen bij De Kim Hekwerk? De Kim Hekwerk is een bedrijf wat zich door korte communicatielijnen en servicegerichtheid onderscheid. Wij werken nauw samen met onze leveranciers waardoor wij in staat zijn alle belangrijke details te waarborgen. Namelijk goede kwaliteit en een snelle levertijd. Verder beschikt De Kim Hekwerk over goed deskundige monteurs. U kunt er dus ten alle tijden zeker van zijn dat uw hekwerk op een goede manier geplaatst wordt. Wilt u kwalitatief goed hekwerk met een prettige service? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.  

Contact

Indien u geïnteresseerd bent in dubbeldraads hekwerk kunt u contact met ons opnemen onder het kopje ‘’contact’’, hier kunt u uw gegevens invullen en de vragen die u voor ons heeft, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Natuurlijk kunnen wij u ook telefonisch te woord staan op het nummer 0252 - 370780.