Bij De Kim Hekwerk bieden wij allerlei verschillende soorten hekwerken aan. Zo kunt u bij ons ook terecht voor staafmat hekwerk. Dit is een zeer degelijk, modern en strak hekwerk waarin de voordelen van gaashekwerk en spijlenhekwerk op een doordachte wijze samengebracht zijn.  

Lichte staafmat

Lichte staafmat hekwerk wordt meestal gebruikt als omheining bij huizen en bijvoorbeeld speeltuinen. Onze lichte staafmat hekwerk heeft twee horizontale draden van 6 mm en een verticale draad van 5 mm. Dat houdt in dat deze iets dunner is dan het zware staafmat hekwerk, maar ondanks het gebruik van dunner gelaste draad staven maakt het lichte staafmat hekwerk nog steeds een stabiele en veilige oplossing mogelijk.   

Zware staafmat

Zware staafmat hekwerk is een soort dat veel wordt gebruikt. Onder andere bij: erf grond beveiliging, bedrijfsterreinen, plantsoenen, overlast plekken en sportaccommodaties. Het zware staafmat hekwerk heeft twee horizontale draden van 8 mm en een verticale draad van 6 mm. Dankzij deze dikte is dit hekwerk erg vandalismebestendig, ook voldoet het aan hoge veiligheidseisen en kan dit werk op verschillende plaatsen worden toegepast.  

Dubbelstaafmat 

Ons dubbelstaafmat hekwerk wordt vaak gebruikt door hoveniersbedrijven. En door de jarenlange samenwerking die wij hebben met erkende hoveniersbedrijven weten wij als geen ander wat uw specifieke wensen op tuingebied kunnen zijn. Tuinen zijn de afgelopen jaren een belangrijk onderdeel geworden van het geheel. Een nette of luxe uitstraling zegt wat over het gebied waar het hek omheen wordt geplaatst en geeft een stukje meerwaarde.   

Meest toegepaste hekwerk

Het staafmat hekwerk is het meest gebruikte hekwerk binnen Nederland, dit komt natuurlijk doordat het een stevig soort hekwerk is en toegepast kan worden op allerlei verschillende plaatsen en voor verschillende gelegenheden. Ook is het te verkrijgen in verschillende soorten. Uiteraard is ook dit te combineren met een toegangscontrole zoals elektrische bediening, camera’s, slagbomen, een intercom en kaartlezers. Dit maakt staafmat hekwerk niet alleen geschikt voor hoveniersbedrijven en tuin gebieden, maar ook voor bedrijventerreinen en vele andere terreinen waar een toegankelijkheidscontrole nodig is. Mocht u toch op zoek zijn naar ander soort hekwerk? Bekijk dan eens onze andere pagina’s waar alle informatie over de verschillende hekwerken te vinden is.   

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze staafmat hekwerk en bent u er nog niet helemaal uit of u voor licht of zwaar staafmat hekwerk wilt gaan? of wilt u graag meer informatie verkrijgen over onze andere hekwerken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch via telefoonnummer: 0252 - 370780 of via de mail: info@dekimhekwerk.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.  
  • hek achtertuin