Sierhekwerk

Heeft u interesse in sierhekwerk of een sierhekwerk poort? Dan bent u bij De Kim Hekwerk zeker aan het juiste adres! Bij ons zijn er een heleboel verschillende opties mogelijk wanneer het gaat om sierhekwerk. Bij ons staat sierhekwerk namelijk voor maatwerk. Na een nauwkeurige meting van de locatie waar u uw sierhekwerk geplaatst wilt hebben zal er een maattekening vanuit Autocad volgen. Tot slot zal het sierhekwerk door ons vakkundige montageteam worden geplaatst.  

Over sierhekwerk

Bij een sierhekwerk ligt de focus vooral op het uiterlijk. Uiteraard kunt u zelf de stijl van uw sierhekwerk kiezen. Het mooie van sierhekwerk is dat dit een tijdloze trend is. U zult dan ook niet snel uitgekeken zijn op uw sierhekwerk.  

Onze verschillende sierhekwerk poorten

Bij De Kim Hekwerk beschikken wij over een aantal sierhekwerk poorten. Namelijk de:
  • Aluette schuifpoort
  • Sierdraaipoort
  • Sierdraaipoort dubbel
  • Sierschuifpoort
 

Aluette schuifpoort 

Deze sierhekwerk poort is een elegante en eenvoudige en eenvoudige poort. Het ideale aan de Aluette schuifpoort is dat door de smeringsvrije werking van de poort is er ook maar minimum onderhoud vereist. Slechts eenmaal per jaar de veiligheidsvoorzieningen en aandrijving controleren.  

Sierdraaipoort

Met deze variant van een sierhekwerk poort creëert u wat extra sfeer in uw omgeving. Dit komt omdat het naast het praktische nut ook dient als zeer goede decoratie in uw tuin. Elke sierdraaipoort wordt volledig uniek naar eigen wens gemaakt. Zo beschikt deze poort over:
  • Volbad verzinkt
  • Nastelbare scharnieren
  • Dag- en nachtschoot en kruksluiting
  • Elektrisch of handbediend
  • Alles authentiek handgemaakt
U heeft daarnaast ook de optie om de poort te voorzien van (dubbele) poedercoating

Sierdraaipoort Dubbel

Wanneer u echte sfeer en harmonie in de omgeving wilt creëren zijn de dubbele sierdraaipoorten van wellicht wat voor u. Naast het praktische element voegt het ook een stukje meerwaarde toe aan uw woning of bedrijf. Elke dubbele sierdraaipoort is uniek omdat dit op maatwerk voor u zal worden gemaakt. Zo zal deze ten alle tijden volledig aan uw wensen voldoen.

Sierschuifpoort

Heeft u een brede oprit en wilt u deze beschermen? Dan bent u bij De Kim Hekwerk zeker aan het juiste adres. Onze sierschuifpoorten zorgen voor optimale beveiliging van uw eigendommen op een sierlijke manier. Door onze jarenlange samenwerking met erkende hoveniersbedrijven, weten wij als geen ander wat uw specifieke wensen op tuingebied kunnen zijn. De tuin is de laatste jaren een belangrijk onderdeel van het geheel geworden, een verlengstuk van de woonkamer kun je wel zeggen. Een goede, een nette of een luxe uitstraling zegt wat over de woning en creëert een stukje meerwaarde.  

Sierhekwerken bij De Kim

Ons sierhekwerk staat voor maatwerk. De foto’s van verschillende projecten, onder andere in de bollenstreek, kunnen u een beeld geven van wat er allemaal mogelijk is. Na nauwkeurige meting van uw locatie volgt er een maattekening in autocad. Indien alles overeenkomt met uw wensen, zullen wij de productie starten en nauwlettend de verschillende productieprocessen volgen. Uiteindelijk zal een van onze ervaren montage teams het hekwerk vakkundig bij u plaatsen. Sierhekwerk is er in vele verschillende uitvoeringen, neem contact op om een passend hekwerk te vinden bij uw wensen.  

Contact

Bent u geïnteresseerd in een van onze hekwerken of poorten zoals een sierhekwerk poort, gaashekwerk of staafmathekwerk? of wilt u graag meer informatie verkrijgen over onze andere moderne hekwerken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch via telefoonnummer: 0252 - 370780 of via de mail: info@dekimhekwerk.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.
  • spijlenhek