Hekwerk en poorten

Als u een mooi hekwerk heeft uitgekozen is de volgende stap het kiezen van de poort. Een poort kan de uitstraling van het hele hekwerk nog meer verfraaien. Daarbij is een poort wel zo functioneel. Op die manier is uw hekwerk niet alleen een afbakening maar krijgt het een praktische functie. Dankzij de poort kunt u het hekwerk veilig afsluiten. De poort kan zowel handmatig al elektrisch bedient worden.
  • plugplay

Enkele & dubbele draaipoort

U kunt uw hekwerk veilig afsluiten met en enkele en dubbele draaipoort. Het is een eenvoudige poort die hetzelfde werkt als een gewonde deur. De enkele poort wordt standaard geleverd bij een doorgang van meer dan één meter. De dubbele draaipoort wordt geleverd vanaf breedtes van twee meter of meer. Het is mogelijk om afwijkende breedtes en hoogtes te bestellen, deze worden dan voor u op maat gemaakt. Voor optimale toegangscontrole kunt u ervoor kiezen om de draaipoort met een elektrische aandrijving uit te laten rusten.

Schuifpoorten

De schuifpoorten zijn vrijdragend, voorzien van RVS wielen en uitstekende lagering. Dit zorgt voor een soepele geleiding van de schuifpoort. De schuifpoort is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, namelijk de standaard, luxe, zware spijlen en dubbelstaafmat schuifpoort. De poorten sluiten uitstekend aan op het hekwerk in het assortiment. Naast de standaard handmatige schuifpoorten kunt u er ook nog voor kiezen om een Plug & Play systeem te laten installeren. Het is heel simpel: leveren plaatsen en draaien. U kunt het uitbreiden met toegangscontrole. De poort is uw visitekaartje dus dit moet er natuurlijk mooi uit zien!

Railpoorten

Wanneer er een extreem hoge spanning overbrugd moet worden is een railpoort de geschikte oplossing om uw hekwerk mee af te sluiten. Een railpoort kan eenvoudig worden gemonteerd. Het hekwerk schuift soepel over de betonnen balk met aluminium fundering. Als u kies voor een railpoort bent u verzekerd van een onderhoudsvrij hekwerk. U kunt er ook voor kiezen de railpoort elektrisch bedienbaar te maken. Op die manier creëert u eenvoudig een extra stukje toegangscontrole. U kunt op afstand bepalen voor wie u uw hekwerk opent, en daarbij geeft het een luxe gevoel als de poort zich elektrisch opent.

 

Waarom uw hekwerk en poorten bij De Kim?

 

Waarom nou uw hekwerk en poorten regelen bij De Kim Hekwerk? De Kim Hekwerk is een bedrijf wat zich door korte communicatielijnen en servicegerichtheid onderscheid. Wij werken goed samen met onze leveranciers waardoor wij in staat zijn alle belangrijke details te waarborgen. Namelijk goede kwaliteit en een snelle levertijd. Verder beschikt De Kim Hekwerk over goed deskundige monteurs. U kunt er dus ten alle tijden zeker van zijn dat uw hekwerk op een goede manier geplaatst wordt. Wilt u naar uitstekende service en hekwerk van goede kwaliteit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.