Gaashekwerk

Met het gaashekwerk van De Kim Hekwerk is er voor elke situatie een passende oplossing. Wilt u het gaashekwerk onzichtbaar laten integreren in een natuurlijke achtergrond of kiest u er juist voor om het gaashekwerk groot en robuust uit te laten springen?  

Zware uitvoering

Gaasafrastering is ideaal voor grote en kleine oppervlakten, zoals bedrijfsterreinen en particuliere terreinen. Een sterk hekwerk met een vriendelijk prijskaartje! Gaashekwerk is een duurzaam en veel toegepast hekwerk. Met gaashekwerk kunt u op een relatief goedkope manier verschillende type terreinen omheinen. Dit hekwerk is uitermate geschikt voor bedrijventerreinen en plaatsen waar veel kinderen spelen. Maar ook voor een tuin, dierenweide of langs openbare wegen is dit de goede hekwerk oplossing. Gaashekwerk bestaat uit gaas met verschillende maaswijdtes, bevestigd aan betonnen staanders of verticale metalen. Het is een simpele manier om uw terrein te beveiligen en af te schermen. Kiest u ervoor om het gaashekwerk groot en robuust uit te laten springen of wilt u het juist onzichtbaar laten integreren in een natuurlijke achtergrond? Met het gaaswerk van De Kim Hekwerk is er een passende oplossing voor elke situatie.   

Lichte uitvoering 

Dit is het soort gaashekwerk dat nauwelijks opvalt. Deze hekwerken zijn erg handig als het hekwerk in een groene omgeving staat. Het is natuurlijk erg zonde om de mooie omgeving te verpesten met het uitzicht op een groot hek. Daar heeft De Kim Hekwerk een oplossing voor. Met een degelijk, onopvallend gaashekwerk met een subtiele vormgeving springt het hekwerk nauwelijks in het oog en valt de mooie natuur ook niet weg. Dit hekwerk heeft een groen gecoate uitvoering.   

Zware uitvoering 

Gaasafrastering is ideaal voor kleine en grote oppervlakten zoals bedrijfsterreinen en particuliere terreinen. Het wordt vaak geadviseerd bij zware industriële toepassingen. De zware uitvoering is een sterk hekwerk met een vriendelijk prijskaartje.   

Gaashekwerk met prikkeldraad voorziening

Voor een extra veilig gevoel kunnen wij optioneel prikkeldraad aan de bovenzijde monteren. Door middel van speciale aluminium opzetstukken wordt het prikkeldraad aan het hekwerk gemonteerd. Prikkeldraad voorziening is erg handig voor terreinen waar je niet zomaar naar binnen mag, het schrikt ten eerste heel erg af en ten tweede kun je niet over het hek heen klimmen.  Wij hebben veel verschillende soorten mogelijkheden als het gaat om de prikkeldraad voorzieningen, wilt u hier meer over weten? Dan informeren wij u graag.  

Waarom hekwerk bij De Kim

  Waarom nou gaashekwerk kopen bij De Kim Hekwerk? De Kim Hekwerk is een bedrijf wat zich door korte communicatielijnen en servicegerichtheid onderscheid. Wij werken goed samen met onze leveranciers waardoor wij in staat zijn alle belangrijke details te waarborgen. Namelijk goede kwaliteit en een snelle levertijd. Verder beschikt De Kim Hekwerk over ervaren, betrouwbare monteurs. U kunt er dus ten alle tijden zeker van zijn dat het desbetreffende hekwerk vakkundig geplaatst wordt. Wilt u uw hekwerk goed geplaatst hebben? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.  
  • gaas hek