Spijlenhekwerk

Voor een representatieve uitstraling op het gebied van professionele terreinbeveiliging is er het traditionele spijlenhekwerk. Dit hekwerk is een van de oudste vormen van metalen afrastering. Spijlenhekwerk wordt ook gezien in sierpoorten en antieke smeedijzeren hekwerken. Al 100 jaar lang bieden de spijlenhekwerken van De Kim Hekwerk een tal aan voordelen op allerlei terreinen. Door onze ruime ervaring met spijlenhekwerken hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd en heeft het een zeer belangrijke plaats gekregen in ons programma. Het spijlenhekwerk van De Kim Hekwerk sluit naadloos aan op onze (schuif)poorten.

De Kim Hekwerk biedt verschillende soorten spijlenhekwerken aan.
  • spijlen

Standaard spijlenhekwerk

Het standaard spijlenhekwerk is een representatief stevig hekwerk. Bij het spijlenhekwerk zitten degelijke stalen spijlen opgesloten in een kokervormig profiel. Door de representatieve uitstraling en de stevigheid die onze spijlenhekwerken bieden, is het hekwerk zeer geschikt voor de beveiliging van bedrijfsterreinen, schoolpleinen, kinderdagverblijven, speelplaatsen, erfgronden etc. Voor dat extra beetje veiligheid kan De Kim Hekwerk vanaf de hoogte van 1,50 meter hoogte een opgelaste puntenkam worden toegepast aan de bovenzijde.


Naar standaard spijlenhekwerk

Luxe spijlenhekwerk

Houdt u meer van een luxe uitstraling dan heeft De Kim Hekwerk het luxe spijlenhekwerk voor u. Het luxe spijlenhekwerk is een strak en degelijk hekwerk met een sierlijke tint. Bij dit type hekwerk steken de stalen spijlen door onderligger en bovenligger heen. Het luxe spijlenhekwerk is door zijn afgeschuinde spijlen, waarbij vanaf de hoogte van 1,50 meter de spijlen aan de bovenzijde 45 graden afgeschuind worden, uitermate geschikt voor beveiliging van erfgronden, bedrijfsterreinen etc. Het luxe spijlenhekwerk is leverbaar in alle gewenste hoogtes.

Naar luxe spijlenhekwerk

Zwaar spijlenhekwerk

Voor een serieuze Robuuste en oersolide uitstraling hebben wij het zware spijlenhekwerk. Dit hekwerk is uit zware materialen opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat elk terrein een moeilijk inneembare vesting wordt. Door de vierkante spijl die overhoeks in het kader geplaatst wordt, zijn de spijlen zeer moeilijk uit elkaar te trekken. Dit robuuste hekwerk is uitermate geschikt voor bedrijven of instellingen die hoge eisen stellen aan de beveiliging.
Naar zwaar spijlenhekwerk

Waarom uw spijlenhekwerk bij De Kim?

Waarom nou uw spijlenhekwerk regelen bij De Kim Hekwerk? De Kim Hekwerk is een bedrijf wat zich door korte communicatielijnen en servicegerichtheid onderscheid. Wij werken goed samen met onze leveranciers waardoor wij in staat zijn alle belangrijke details te waarborgen. Namelijk goede kwaliteit en een snelle levertijd. Verder beschikt De Kim Hekwerk over zeer goed opgeleide monteurs. U kunt er dus ten alle tijden zeker van zijn dat uw hekwerk op een goede manier geplaatst wordt. Wilt u naar uitstekende service en hekwerk van goede kwaliteit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.