Schuifpoorten handbediening

De vrijdragende handmatige schuifpoort van De Kim Hekwerk staat garant voor een goede afwerking en degelijkheid. De geleidewielen zijn in de onderbalk weggewerkt en voorzien van een hoogwaardig kwaliteit RVS wielen met uitstekende lagering. Dit zorgt voor een soepele geleiding van de schuifpoort. De schuifpoorten van De Kim Hekwerk zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Standaard spijlen schuifpoort

Een zeer representatieve toegang wordt gerealiseerd met de vrijdragende standaard spijlen schuifpoort. Vanaf 1,50 meter hoogte optioneel met opgelaste puntenkam.

Luxe spijlen schuifpoort

Deze vrijdragende luxe spijlen schuifpoort wordt veel bij bedrijven toegepast. De Spijlen zorgen voor een vals hoogte-effect: de poort lijkt lager dan deze in werkelijkheid is en heeft daardoor een vriendelijke uitstraling.

Zware spijlen schuifpoort

Wie kiest voor optimale terreinbeveiliging met een representatieve en degelijke uitstraling, kiest voor dit type schuifpoort. Dit type schuifpoort is de meest vandaalbestendige in ons assortiment.
Met de vierkante spijlen die door de liggers heen zijn gevoerd, is uitbuigen bijna onmogelijk.
De zware spijlen schuifpoort is bovendien rambestendig en robuust dankzij de speciaal geprofileerde onderbalk.

Dubbelstaafmat schuifpoort

De dubbelstaafmat schuifpoort sluit perfect aan op het populaire dubbelstaaf-mathekwerk. Door zijn fijnmazige poortvulling een beproefd inbraakwerend geheel. 

  • schuifpoorthand