Aluminium schuifpoorten

Een schuifpoort is een poort dat meestal voor bedrijven en industrieterreinen wordt gebruikt. Bij De Kim Hekwerk bieden wij verschillende soorten schuifpoorten aan, zo hebben wij ook aluminium poorten.

 

Aluminium hekwerk aanschaffen

Bij De Kim Hekwerk bieden wij verschillende soorten schuifpoorten aan. Een aluminium poort wordt meestal gekozen door mensen die op zoek zijn naar aluminium hekwerk dat een moderne, strakke uitstraling biedt. Door het gebruik van aluminium is de poort licht en energiezuinig. Onze aluminium poorten zijn voorzien van een afgeschermd tandemstel en gesloten aanslag portaal, dit maakt de aluminium poort zeer onderhoudsvriendelijk. Het gebruiksgemak van onze schuifpoorten zijn hoog en de prijs-kwaliteit verhouding zal u nog eens aangenaam verrassen! Ook is een aluminium schuifpoort verder uit te breiden met een stukje toegangscontrole hekwerk zoals elektrische bediening of camera’s.

 

Waarom uw aluminium schuifpoorten bij De Kim?

Waarom nou uw aluminium schuifpoorten regelen bij De Kim Hekwerk? De Kim Hekwerk is een dynamisch bedrijf wat zich onderscheid door korte communicatielijnen en servicegerichtheid. Wij werken goed samen met onze leveranciers waardoor wij in staat zijn alle belangrijke details te waarborgen. Namelijk goede kwaliteit gecombineerd met een snelle levertijd. Verder beschikt De Kim Hekwerk over enorm goed opgeleide monteurs. U kunt er dus ten alle tijden vanuit gaan dat uw aluminium schuifpoorten op een goede manier geplaatst wordt. Bent u geïnteresseerd in uitstekende service en aluminium schuifpoorten van goede kwaliteit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Andere schuifpoorten

Uiteraard hebben wij bij De Kim Hekwerk verschillende soorten schuifpoorten. Een Aluette schuifpoort heeft een eenvoudig, maar elegant uiterlijk met oog voor detail. De motor van de poort is ingewerkt in de onderbalk en geeft u de mogelijkheid om de vulling aan te passen naar uw wensen. Bent u toch eerder op zoek naar een hekwerk waar een goede afwerking en degelijkheid voorop staan? Dan is een handmatige schuifpoort wellicht een geschikte keuze. De geleidewielen zijn in de onderbalk weggewerkt en voorzien van een hoogwaardig kwaliteit RVS wielen met uitstekende lagering. Dit zorgt voor een soepele geleiding van de schuifpoort. De schuifpoorten van De Kim Hekwerk zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De Plug & Play schuifpoorten zijn poorten die gemakkelijk te schuiven en te draaien zijn. Niet alleen is uw terrein met een paar uur weer goed toegankelijk, de fraaie zuilen zorgen voor een aangenaam geheel. Ook deze poorten zijn uit te breiden met toegangscontrole

 

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in een aluminium hekwerk of wilt u graag meer informatie verkrijgen over onze aluminium poorten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch via telefoonnummer: 0252 – 370780 of via de mail: info@dekimhekwerk.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

  • Aluminium poort