BEDRIJVEN

DE KIM HEKWERK is de garantie voor een goede samenwerking in de vorm van meedenken, leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid. Zie hieronder ons brede aanbod hekwerken, waar wij u graag adviseren welk terrein oplossing het beste bij past.

Lichte staafmat

Het dubbelstaafmat hekwerk van De Kim Hekwerk is een sterk en transparant hekwerk. Een type hekwerk, waarin de voordelen van gaas- en spijlenhekwerk op een doordachte wijze samengebracht zijn. Met twee horizontale draden Ø6mm en een verticale draad Ø5mm, maaswijdte 50×200 mm, is dit de basis versie van de dubbelstaafmat.

Ondanks het gebruik van dunnere gelaste draadstaven maakt het nog steeds een stabiele, voordelige en veilige oplossing mogelijk.

Zware staafmat

Het dubbelstaafmat hekwerk van De Kim Hekwerk is een ijzersterk en transparant hekwerk.
Een type hekwerk, waarin de voordelen van gaas- en spijlenhekwerk op een doordachte wijze samengebracht zijn.

Met twee horizontale draden Ø8mm en een verticale draad Ø6mm, maaswijdte 50×200 mm, is dit type hekwerk extreem vandalismebestendig.
Het voldoet aan hoge veiligheidseisen en kan dan ook op verschillende plaatsen toegepast kan worden.

– Erfgrond beveiliging
– Bedrijfsterreinen
– Dierweiden
– Plantsoenen
– Overlast Plekken
– Sportaccommodaties 

Standaard spijlenhekwerk

Het standaard spijlenhekwerk is een representatief stevig hekwerk. Bij het spijlenhekwerk zitten degelijke stalen spijlen opgesloten in een kokervormig profiel. Door de representatieve uitstraling en de stevigheid die onze spijlenhekwerken bieden, is het hekwerk zeer geschikt voor de beveiliging van bedrijfsterreinen, schoolpleinen, kinderdagverblijven, speelplaatsen, erfgronden etc. Voor dat extra beetje veiligheid kan De Kim Hekwerk vanaf de hoogte van 1,50 meter hoogte een opgelaste puntenkam worden toegepast aan de bovenzijde.

Luxe spijlenhekwerk

Een strak en degelijk hekwerk, met een sierlijke tint is het luxe spijlenhekwerk. Bij dit type hekwerk steken de stalen spijlen door onderligger en bovenligger heen.

Vanaf 1,50 meter hoogte worden de spijlen aan de bovenzijde 45 graden afgeschuind. Dit geheel zorgt voor een moeilijk te nemen obstakel. Het luxe spijlenhekwerk is door zijn afgeschuinde spijlen uitermate geschikt voor beveiliging van erfgronden, bedrijfsterreinen etc.

Zware spijlenhekwerk

Robuust en oersolide is het zware spijlenhekwerk van De Kim Hekwerk. Het hekwerk wordt uit zwaardere materialen opgebouwd, wat er voor zorgt dat elk terrein een moeilijk inneembare vesting wordt.

De vierkante spijl, welke overhoeks in het kader geplaatst word, zorgt er voor dat de spijlen zeer moeilijk uit elkaar te trekken zijn.

Dit type hekwerk is daarmee uitermate geschikt voor bedrijven of instellingen die hoge eisen stellen aan beveiliging.

Leverbaar in alle gewenste hoogtes. 

Lichte uitvoering gaashekwerk

Dit is het soort gaashekwerk dat nauwelijks opvalt. Deze hekwerken zijn erg handig als het hekwerk in een groene omgeving staat. Het is natuurlijk erg zonde om de mooie omgeving te verpesten met het uitzicht op een groot hek. Daar heeft De Kim Hekwerk een oplossing voor. Met een degelijk, onopvallend gaashekwerk met een subtiele vormgeving springt het hekwerk nauwelijks in het oog en valt de mooie natuur ook niet weg. Dit hekwerk heeft een groen gecoate uitvoering.   

Zware uitvoering

Gaasafrastering is ideaal voor grote en kleine oppervlakten, zoals bedrijfsterreinen en particuliere terreinen. Een sterk hekwerk met een vriendelijk prijskaartje! Gaashekwerk is een duurzaam en veel toegepast hekwerk. Met gaashekwerk kunt u op een relatief goedkope manier verschillende type terreinen omheinen. Dit hekwerk is uitermate geschikt voor bedrijventerreinen en plaatsen waar veel kinderen spelen. Maar ook voor een tuin, dierenweide of langs openbare wegen is dit de goede hekwerk oplossing.

Gaashekwerk bestaat uit gaas met verschillende maaswijdtes, bevestigd aan betonnen staanders of verticale metalen. Het is een simpele manier om uw terrein te beveiligen en af te schermen. Kiest u ervoor om het gaashekwerk groot en robuust uit te laten springen of wilt u het juist onzichtbaar laten integreren in een natuurlijke achtergrond? Met het gaaswerk van De Kim Hekwerk is er een passende oplossing voor elke situatie.   

Enkele draaipoort

De enkele draaipoort wordt standaard geleverd vanaf 1 meter doorgang en kunnen in bijna elke gewenste maatvoering worden geleverd. Ook is het bij ons mogelijk om afwijkende breedtes en hoogtes te bestellen. Onze draaipoorten sluiten naadloos aan bij de rest van ons hekwerk assortiment.

Dubbele draaipoort

De dubbele draaipoorten worden standaard geleverd vanaf 2 meter doorgang en hebben een maximale standaard vrije overspanning van 10 meter. Ook is het bij ons mogelijk om afwijkende breedtes en hoogtes te bestellen. Onze draaipoorten sluiten naadloos aan bij de rest van ons hekwerk assortiment.

Er zijn op het gebied van toegangspartijen veel mogelijkheden, zeker omdat elke terreinsituatie om een andere oplossing vraagt. Laat u hierbij geheel vrijblijvend informeren door ons.

Voor een optimale toegangscontrole, kan de dubbele draaipoort worden uitgevoerd met een elektrische aandrijving. 

Schuifpoort Aluette

Eenvoudig, elegant en met oog voor detail, zo kunt u de schuifpoort Aluette van De Kim Hekwerk omschrijven.
De motor van de poort ingewerkt in de onderbalk en u heeft de mogelijheid om de vulling aan te passen aan uw wensen.
Bekijk hier het productblad met meer foto’s. 

 

Schuifpoort Plug & Play

Leveren, plaatsen en draaien, dat zijn de Plug & Play schuifpoorten van De Kim Hekwerk. Niet alleen is uw terrein met een paar uur weer goed toegankelijk, de fraaie zuilen zorgen voor een aangenaam geheel. Uw entree is ten slotte uw visitekaartje. De Plug & Play poorten zijn verder uit te breiden met een stukje toegangscontrole. 

 

Rail schuifpoorten

Handbediening

Als het gaat om extreem grote overspanningen bent u met een railpoort verzekerd van een onderhoudsarme toegangspartij. De railpoort is uiterst stabiel en glijdt perfect over een betonnen funderingsbalk met rail.

Elektrische bediening

Door de railpoort elektrisch bedienbaar maken, creëert u vrij eenvoudig een stukje toegangscontrole. Wij leveren en plaatsen zowel ondergrondse als bovengrondse motoren. De Kim Hekwerk levert en sluit de elektrische bediening aan volgens de daarvoor geldende veiligheidsnormen.

Aanrijdbeveiliging

De aanrijdbeveiliging van De Kim Hekwerk is de ideale combinatie van beveiliging en uitstraling. Dit type hekwerk is een geschikte beveiliging tegen ramkraken en zorgt tevens voor een fraaie uitstraling van uw bedrijfspand of omgeving.

Aanrijdbeveiliging, ook wel rambeveiliging genoemd, wordt veel toegepast bij automobielbedrijven. Bij de openingen kan een schuifbuis constructie worden toegepast of schuifbalk.

Elektrisch hekwerk

Een elektrisch hekwerk is praktischer en veiliger dan een handmatig hekwerk. De elektrische hekwerken worden bediend door middel van een motor. De motor kan zowel ondergronds als bovengronds worden geïnstalleerd. De motor is voor zowel de draai- als schuifpoorten realiseerbaar.

Bij het installeren van het elektrisch hekwerk worden alle veiligheidsnormen nageleefd en toegepast. Zo weet u zeker dat uw elektrisch hekwerk lang mee gaat en ook nog eens veilig in gebruik is. Het elektrische hekwerk heeft niet veel onderhoud nodig door de hoge kwaliteit. Over het energieverbruik van de poort hoeft u zich ook geen zorgen te maken, het elektrische hekwerk gebruikt niet veel stroom waardoor het zeer energiezuinig is.

Makkelijk de zware poort openen

Behalve dat een elektrisch te openen hekwerk een stukje toegangscontrole en veiligheid geeft, is het hekwerk veel makkelijker te openen en te sluiten. Iedereen kan moeiteloos op de knop drukken wat het een stuk praktischer maakt dan wanneer er een zware poort open- of dicht geduwd moet worden. Het hekwerk wordt altijd goed afgesloten, u hoeft maar één druk op de knop te geven.

Plantsoenhekwerk

Van een eenvoudig, toch nuttig, plantsoenhekwerk tot een degelijke aanrijd-beveiliging. Plantsoenhekwerk is een veelgebruikt hekwerk bij plantsoenen, fietspaden en parkeerterreinen. Een vriendelijk ogend hekwerk, wat een duidelijk signaal afgeeft: tot hier en liever niet verder. Vooral gemeenten en instellingen maken gebruik van ons plantsoenhekwerk.